Onze website maakt gebruik van cookies, om onze diensten en website het best aan uw behoeften aan te passen. Door verder te surfen op de website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer weten

PSD Tournaments


Organiseer het perfecte tornooi

Organiseer je eigen clubtoernooi!


Het organiseren van een clubtoernooi brengt niet alleen extra financiële middelen op, het draagt ook bij aan het sociaal karakter en de naamsbekendheid van de club. Weet je niet waar te beginnen? Download hieronder één van onze gratis e-papers!

Voetbaltoernooi handleiding


Ontdek hier de belangrijkste stappen en benodigdheden bij het organiseren van een voetbaltornooi: van het zoeken naar sponsors, het uitnodigen van clubs tot en met het toernooi beheer en het uitreiken van prijzen. Vraag hieronder onze handleiding aan:

Download handleiding

FIFA-toernooi handleiding


Een FIFA toernooi is altijd leuker met fysieke tegenstanders! Organiseer een play@home toernooi met een minimale logistieke setup: een console, het spel en een toernooimanager. Ideaal voor tijdens de winterperiode en een mogelijke nieuwe inkomstenbron voor de club! Vraag hieronder onze handleiding aan:

Download handleiding

Tournify


Tournify is een online beheersplatform voor de organisatie van (virtuele) toernooien. Alle administratie wordt er centraal beheerd en via een publieke website kan iedereen het toernooischema en de resultaten raadplegen. Dankzij de integratie met Tournify kunnen PSD klanten genieten van voordelige tarieven. Zo is de organisatie van je eerste (e-)toernooi via PSD volledig gratis en krijg je nadien een korting van 30% op elk eerstvolgend toernooi die jouw club organiseert.

Contacteer ons

Contacteer ons


PSD sponsort jouw toernooi!
Adres

Ninoofsesteenweg 132
1700 Dilbeek, Belgium
info@prosoccerdata.com