Onze website maakt gebruik van cookies, om onze diensten en website het best aan uw behoeften aan te passen. Door verder te surfen op de website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer weten

PSD Start

Run je club 50% efficiënter


Op één platform zijn training- en wedstrijdschema's 24/7 beschikbaar voor management, trainersstaf, spelers en ouders. Via een ingenieus systeem van automatische meldingen, berichten en mails is uw hele clubgemeenschap binnen enkele seconden op de hoogte.

Voornaamste functionaliteiten


Planning activiteiten

Plan wedstrijden, trainingen, vergaderingen en clubactiviteiten voor al je teams. Controleer de beschikbaarheid van velden, kleedkamers en andere ruimtes bij het plannen van een nieuwe activiteit.

Communicatie

Communiceer met staffleden en spelers via de mobiele app van PSD door (chat)berichten te sturen. Bekijk je teamagenda, geef aan wanneer je afwezig bent en ontvang meldingen wanneer een activiteit niet doorgaat.

Ledenadministratie

Upload lijsten van spelers, staffleden en contactpersonen. Beheer alle contactinformatie, van telefoonnummer tot de naam van de ouders en de school, op één centrale pagina.

Financieel

Volg betalingen van spelerslidgelden en trainersvergoedingen manueel op.

Intradesk

Sla documenten op in je persoonlijke map en deel deze met staffleden en/of spelers.

Kleding

Verzamel de bestellingen van de spelers voor de kledingleverancier en houd de automatisch bijgewerkte voorraad bij via de PSD Kledingmodule.

Testimonials amateurclubs


Start je proefperiode van 15 dagen zonder verdere verplichtingen


Start proefperiode