Onze website maakt gebruik van cookies, om onze diensten en website het best aan uw behoeften aan te passen. Door verder te surfen op de website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer weten

Efficiënt plannen & communiceren


Plan trainingen, wedstrijden en andere activiteiten op 1 centrale plaats voor een duidelijk overzicht

Meer tijd voor voetbal


Er gaat veel tijd verloren met het zoeken naar de juiste informatie.
ProSoccerData centraliseert alle clubactiviteiten en communicatie. Dit vermindert de administratieve last en leidt tot meer tijd voor voetbal!

21

Landen

532

Clubs

154.392

Gebruikers

Voordelen


Run je club 50% efficiënter

Op één platform zijn training- en wedstrijdschema's 24/7 beschikbaar voor management, trainersstaf, spelers en ouders. Via een ingenieus systeem van automatische meldingen, berichten en mails is uw hele club binnen enkele seconden op de hoogte.

Verbeter spelerontwikkeling

Stimuleer de ontwikkeling van spelers met een fact-based voorbereiding en rapportering van elke training en wedstrijd.

Ontwikkel kampioenen

Dicht de kloof met elite opleidingen door vroege opsporing van spelers met een groot potentieel. Target jeugdspelers en spelers uit het eerste team om hun individuele ontwikkeling en prestaties te maximaliseren. Laat het DNA van jullie club zien op het veld.

Gecreëerd en gebruikt door vooraanstaande voetbalexperts


ProSoccerData is het nummer 1 voetbalmanagementsysteem voor amateurclubs en academies. PSD werd gemaakt en ontwikkeld door toonaangevende mensen binnen het voetbal en integreert best practices van jeugdacademies van wereldniveau.

#
#
#
#
#
#

Testimonials amateurclubs


Start je proefperiode van 15 dagen zonder verdere verplichtingen


Start proefperiode