Onze website maakt gebruik van cookies, om onze diensten en website het best aan uw behoeften aan te passen. Door verder te surfen op de website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer weten

ProSoccerData rondt overname SoccerOnline af

ProSoccerData

Dilbeek 26/07/2019 - ProSoccerData (PSD) kondigt met trots aan dat ze de overname van haar sectorgenoot SoccerOnline succesvol heeft afgerond. Met een portfolio van meer dan 300 Belgische amateur- en eliteclubs wordt PSD de Belgische marktleider van speler-volgsystemen.

“Deze overname was voor ons de logische volgende stap als scale-up bedrijf”, aldus CEO Kevin Vermeulen. “Als marktleider in het amateursegment heeft SoccerOnline de voorbije jaren aangetoond dat ook in het amateurvoetbal een hoge nood is aan centralisatie van spelersdata. De ervaring die we binnen PSD hebben opgebouwd, zullen we gebruiken om deze clubs verder te begeleiden in de verdere professionalisering van hun jeugdwerking”.

Clubs die momenteel aangesloten zijn bij SoccerOnline hebben de keuze om verder te werken zoals voorheen of de overstap te maken naar ProSoccerData. Op middellange termijn is het de bedoeling om toe te werken naar 1 gemeenschappelijk platform, met het PSD platform als basisfundament. De productfilosofie blijft ongewijzigd: Het bouwen van een professioneel systeem dat ook toegankelijk is voor amateurclubs.

SoccerOnline clubs die wensen over te stappen naar ProSoccerData krijgen de mogelijkheid om hun spelersdata en statistieken automatisch te migreren. Op deze manier gaat er geen informatie verloren. Meer hieromtrent kan u vinden op deze pagina: https://www.prosoccerdata.com/nl/so

ProSoccerData is een speler-volgsysteem die een totaaloplossing aanbiedt voor clubs en federaties die belang hechten aan een efficiënte en effectieve jeugdwerking. Oorspronkelijk ontstaan als spin-off bedrijf van de befaamde RSC Anderlecht jeugdacademie, is PSD vandaag actief in 11 landen met als voornaamste klanten de KBVB, Ajax Amsterdam, J-League (Japan), Guangzhou R&F (China) en Seattle Sounders (VS).

SoccerOnline is een speler-volgsysteem die het beheer en activiteitenplanning van clubs faciliteert. Met meer dan 200 clubs is het de Belgische marktleider van speler-volg systemen in het amateursegment.